Sklenice na konzervovanie ovocia a zeleniny, na skladovanie suchých potravín alebo na prípravu kyslej kapusty, uhoriek, tradičného kimči alebo akejkoľvek zmesi fermentovanej zeleniny. S týmto výrobkom si môžete doma rýchlo a jednoducho pripraviť chutné dobroty plné probiotík a vitamínov. Nakrájanú zeleninu zmiešajte so soľou (asi 10-15 g na kilogram), dobre premiešajte a preceďte do nádoby, uzavrite a nechajte kvasiť asi 10 dní pri izbovej teplote. Čím nižšia teplota, tým pomalšie kvasenie. Pri izbovej teplote odporúčame pripravovať menšie množstvá častejšie, po niekoľkých mesiacoch môže byť zelenina prekvasená a kyslejšia.
Výška: 18 cm, šírka 11 cm
Objem: 1 liter
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.